VSS 6,0 tot TFS Migration

stemmen
2

Ons team is de migratie van VSS 6,0 tot TFS 2008 te worden gebruikt voor de bron controle doeleinden. Ik ben benieuwd of iemand enige ervaring met deze migratie. In het bijzonder zijn we geïnteresseerd in het behoud van de geschiedenis van de bestanden in de bron controle, evenals alle andere mogelijke valkuilen.

De vraag is gesteld op 09/12/2008 om 15:11
bron van user
In andere talen...                            


3 antwoorden

stemmen
4

Heeft u VSS 2005 geïnstalleerd? Je moet het eerder dan de vorige versie (6,0 d).

Ook hoeft u echt de geschiedenis in TFS nodig? Of kunt u een lijn in het zand te trekken en zeggen dat de hele geschiedenis voor die en die datum ligt in VSS en de hele geschiedenis na die datum is in TFS? Als dat zo is, kunt u gewoon doen krijgen nieuwste van VSS en voeg de bestanden naar TFS. Migreren is niet triviaal, omdat je nodig hebt om te gaan met VSS gebruikers die niet in kaart aan domein gebruikers, VSS gebruikers die niet meer bestaan, en hoewel de volgorde van de source-control operaties wordt gehandhaafd de werkelijke datum / tijd van de operatie niet gemigreerd, wordt echter opgeslagen in het commentaar als onderdeel van de migratie.

antwoordde op 23/05/2009 om 11:58
bron van user

stemmen
3

Dit is vrij gemakkelijk zodra setup. Je moet eerst een usermap.xml creëren. Dit zal uw VSS gebruikers toewijzen aan uw TFS2008 gebruikers. Dan is een project configuratiebestand maakt u. Ik zou voorbeelden van mij te plaatsen, maar ik kan niet de XML te plaatsen.

Het project configuratiebestand zal wijzen op de usermap XML-bestand. Dan is alles wat je hoeft te doen is het type het commando "VSSConverter migreren settings.xml" om te migreren of "VSSConverter analyseren settings.xml" om het project te analyseren. Ik stel voor dat je analze vóór de migratie van het project.

Hier is een link voor meer informatie. http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms253090(VS.80).aspx

antwoordde op 09/12/2008 om 15:44
bron van user

stemmen
2

Helaas, toen ik probeerde dit ...

TF60032: De VSS Converter vereist Visual SourceSafe 2005 of later om te draaien. Installeer Visual SourceSafe 2005 of later en probeer het opnieuw.

antwoordde op 20/05/2009 om 16:17
bron van user

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more