Plaats grote hoeveelheden gegevens in C #

stemmen
1

Ik heb de volgende scenario

  1. Heeft u een web browser controle die de Navigate methode gebruikt om een ​​webpagina te bellen. Ik heb de behoefte om een ​​groot aantal elementen berichten plaatsen via FORM POST. Het aantal elementen kan ofwel 40-100 elementen.

Is het aan te raden om deze te coderen en stuur het via de de Navigate methode?

Doet men dit normaal doet via FORM POST of is er een betere oplossing? Ik mag in staat zijn om de klant om een ​​webservice bloot te krijgen en misschien kon ik een XML-bestand om ze te streamen

De vraag is gesteld op 09/12/2008 om 14:48
bron van user
In andere talen...                            


1 antwoorden

stemmen
1

Ik heb geen probleem te zien met 40-100 elementen. Hoeveel data wordt verzonden heb je het MB's? Webservers hebben grenzen (configureerbare) van hoe groot een post kan zijn.

Afhankelijk van de werkelijke scenaior ik kijk naar de verpakking van alle elementen in XML en sturen ze op die manier (ik heb gevoeld het makkelijker te programmeren tegen Xml wanneer de elementen hebben een relatie die je kunt het model in de XML).

Je zou ook de Xml behulp XmlHttpRequest plaatsen, dan heb je niet nessecarially behoefte aan een web service aan de andere kant slechts een pagina die weet dat het verzoek lichaam te lezen.

antwoordde op 09/12/2008 om 14:53
bron van user

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more